ציוד מגן מרעשים חזקים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/04/2020 | 15:18 | מאת: סובל מרעש

היי, מתבצעות אצלי עבודות בניין של תמ"א, ויש המון קידוחים סמוך לבית שלי, מה שיוצר רעשים מאוד חזקים שפוגעים לי בשמיעה. אני מודע לכך שקיים ציוד מגן מרעש, כגון אוזניות וקסדה אקוסטית. 1. האם באמת אוזניות יעילות בהגנה על השמיעה? שמעתי מרופאים שחשוב בעיקר להגן על עצמות הגולגולת, ולא רק על האוזן, על מנת שבאמת תימנע פגיעה בשמיעה. 2. האם קסדה אקוסטית יותר יעילה? האם ניתן לקנות אותה והיכן? אודה לעזרה בנושא על מנת שאיכות השמיעה שלי לא תיפגע.

היי. מאחר ולא אתה העובד עם הציוד אין משמעות רבה, די באוזניות מבטחות רעש או אטמים וגם מסיבה של נוחות. הסיכוי שהשמיעה תיפגע מעבודות באיזור קלוש עד מאוד שבוע טוב. ד"ר מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס