פעימות או קפיצת שריר באוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/01/2020 | 08:43 | מאת: יעל

שלום רב, בת 40, בשבוע וחצי האחרון אני מרגישה כמו קפיצות שריר (טיקים) או פעימות בקצב שונה כל פעם ולפעמים רעידות באוזן שמאל (לא בקצב פעימות הלב). זה בא והולך במשך היום ומתגבר בשעות השקטות. לפעמים אני ממש יכולה להרגיש כמו דפיקות בתחילת התעלה של האוזן וכשאני שמה אצבע או צמר גפן זה מפסיק וחוזר כשאני עוזבת. עשיתי בדיקת שמיעה וברה שהיו תקינים, גם דופלר עורקים יצא תקין. הרופא אמר להתעלם מזה אבל אני לא מצליחה. מה ניתן לעשות?

יתכן חסר B12 ממליצה לקחת כמה ימים !

05/02/2021 | 15:47 | מאת: אביעד

היי שלום גם לי יש את הבעייה הזו כבר שבוע באוזן שמאל אני מרגיש מין רעידות ודפיקות חלשות בתוך האוזן לעיתים תכופות במהלך כל היום במיוחד במקום שקט וזה מאוד מפריע אשמח אם יש פתרון לזה. אם שמים אטמים זה באמת מפסיק

27/01/2024 | 12:28 | מאת: דניאל

היי , מרגיש את אותה התופעה רציתי לדעת אם עליתם על הבעיה ? או שפשוט עבר ?

פרכוס שרירים בחיך ובאוזן תיכונה יכולים .להשמע כך. זה כמו פירכוס עפעף. יתכן חסר 12 b ולרוב עובר עם לקיחה של הויטמין. בכל מקרה לא מסוכן. שבוע טוב.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס