אנטיביוטיקה בטוחה שלא מגבירה טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/12/2019 | 15:54 | מאת: חיה

יש לי דלקת בסנפונות ואני זקוקה לאנטיביוטיקה סבלתי כ 3 שנים מטנטון שפגע באיכות החיים למזלי הטנטון פחת לאחר כ3 שנים. אני חוששת לקחת אנאיביטיקה על מנת שהטנטון לא יחזור. יש לי חום וכאביבצוואר מקרין לאוזן ושיעול חזק. האם יש אנטיביוטיקה בטוחה שלא תגביר את הטנטון? האם ניתן לקחת אקמון? אשמח לתשובתך בהקדם

לקריאה נוספת והעמקה

קחי כל מה שמקל עלייך. התרופות האנטיביוטיות הרגילות לא קשורות לטינטון.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס