האם זה טינטון מה זה הרעש באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/11/2019 | 11:45 | מאת: הראל

שלום אתמול במשך כמה שעות והיום היה לי משהו שלא היה לי אף פעם מן רעש באוזניים של צרצרים ועוד סוג של רעש כזה שלא עזב אותי בשתי האוזניים האם זה טינטון ? מה יכול ליהות הסיבה שבשתי האוזניים היה לי מן רעש של זמזום כזה שלא מרפה ? אני בן 33 ללא בעיות רפואיות או משהו כזה מה דעתך ? נניח שזה יחזור מה הטיפול לדבר כזה ?

שלום רב. יתכן שכן. אם כבר והשמיעה תקינה לא צריך ברור. אם יש כאב או הפרעת שמיעה גד לרופא אאג. אם אתה במתח טפל בסיבה :) ואל תיכנס ללחץ. בהצלחה ! www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס