טנטון באוזן ימין יום ולילה לא עוזב אותי בכלל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/08/2019 | 21:51 | מאת: עדילי עאדל

שלום . אני עובד בדפוס כבר עשרות שנים מקום שיש בו רעש חזק יש לי ירידה בשמיעה באוזן ימין כבר הרבה שנים ויש לי טנטון כבוע יום ולילה שהלך והתגבר בשנתיים האחרונים . עשיתי בדיקת eng ונרשם לי חולשת מבוך ימנית 30% . השאלה שלי האם הטנטון נגרם לי והתגבר כתוצאה מזה ?

שלום רב בלי לבדוק ולראות איני יכולה לכוון אותך להשלמת ברור רפואי ואם זו מחלת מקצוע או משהו אחר . מה שבטוח הוא שטנטון קשור לליקוי השמיעה. שבת שלום ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס