אוויר שיוצא לי מהאוזן בזמן הטית הראש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

10/07/2019 | 13:29 | מאת: מיכל

שלום ותודה, שאלה, האם ישנה אפשרות וקרה בעבר ברפואת א.א.ג שכתוצאה מבדיקת אוטוסקופ או ספקולום עם מיקרוסקופ נקרע עור התוף???? מאז הבדיקה האוזן סתומה, שאני מטה את הראש למטה מרגיש שיוצא אוויר ושמעלה את הראש שוב יוצא אוויר ונסתמת האוזן. קליקים באוזן כמו בועות סבון בזמן שינה בלילה...והאם כתוצאה מבדיקה כזאת אפשרי לדחוס שעווה פנימה? אנא תשובתך הכנה חשוב לי לדעת איך להמשיך הלאה.

ממש לא. הספקטרום מרחיב את הכניסה לתעלה. המרחק לעור התוף הוא עוד 2 ס"מ בעומק לפחות (אצל מבוגר לרוב יותר). תהיי רגועה. וגשי לרופא אאג אם האוזן מציקה. שבת שלום.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס