טינטון באוזן שמאל מאוד מאוד סובלת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/06/2019 | 17:45 | מאת: אורית

לפני שבועיים התחיל צפצוף חזק באוזן שמאל, עד היום עברתי בדיקות דם רבות, בדיקת אודיוגרם, דיקור, מסאג, MRI וממתינה לרופא א. א. ג.. הכול יצא תקין.. האם יש סיכוי ש טינטון יעבור מעצמו? מהו חלון הזמנים שלאחריו ניתן יהיה לקבוע בסבירות גבוהה שזהו מצב קבוע?... סובלת מאוד מאוד!

מעל 90 אחוז סבירות שירגע או יעלם. אין נקודת "אוי ואבוי...." כי תמיד יכול לדעוך. בברכה ד"ר טליה מרק

26/06/2019 | 22:42 | מאת: אורית

תודה על תגובתך... האם תוכלי לתת לי מסגרת זמן שבה בד״כ / על פי רוב הטינטון אמור להיחלש או לחלוף?... תודה

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס