צפצוף באוזן וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/05/2019 | 15:46 | מאת: דורית

שלום, בשנה האחרונה יש לי ציפצופים באוזן שמאל (פעם יותר פעם פחות). בבדיקת שמיעה: באוזן שמאל בלבד לקוי שמיעה ב - 8KHZ, 6KHZ, של 35DB (בשאר התדרים תקין בשתי האוזניים). לפני כחודשיים התחילו לי כאבי ראש, אין לי סחרחורות אלא אני מרגישה שהראש 'כבד' ואין לי כוח אפילו לפתוח את העיניים ולכן אני ברוב היום במיטה (גם בשכיבה הראש כואב אבל יותר נוח בשכיבה מאשר בישיבה). הציפצוף באוזן מורגש לי יותר בזמן כאבי הראש. בדיקת MRI מוח יצאה תקינה. מה ניתן לעשות ? תודה מראש

גשי לנוירולוג או לאורטופד, נשמע שעיקר הבעיה הם כאבי הראש - ולו היתה בעיה בסינוסים למשל, היו רואים ב MRI. מבחינת הצפצוף - אפשר להסבירו בתור תגובה מוחית לחוסר הסימטריה השמיעתית שיש לך בתדרים הגבוהים - ואל תדאגי זה ליקוי קל ורק צריך מעקב... בהצלחה ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס