סחרחורות בשכיבה(תחושת שיוט/ריחוף)

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

06/05/2019 | 23:58 | מאת: לילך

כבר כמה חודשים שקשה לי לישון במישור ואני ישנה /שוכבת במיטה בתנוחה כמו ישיבה. כשאני שוכבת במיטה מרגישה שאני נופלת ויש לי סחרחורות כמו תחושת שיוט. עשו לי mri מוח ובדיקת שמיעה והכל יצא תקין. גם כשאני לא זזה ולא מזיזה את הראש אני מרגישה את זה. מה זה יכול להיות? והאם יש טיפול? בנוסף מציינת שהבדיקות דם תקינות.

גשי למרפאת סחרחורת ;- לא שאלה לפורום כי אי אפשר לאבחן ככה :)

08/05/2019 | 00:28 | מאת: לילך

הייתי במרפאת סחרחורת הפנו אותי לmri יצא תקין עשיתי בדיקת vemp צווארי חשבו אולי בעיה בצוואר גם תקין

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס