דופק באוזניים - טינטונים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/04/2019 | 19:05 | מאת: אורלי

יש לי טינטונים של דופק באוזניים כבר כמעט שנה. MRI יצא תקין ובדיקת שמיעה עוד לא עשיתי אך לא מרגישה שום שינוי בשמיעה שלי. היום הם חזרו בשנית, כל גרעפס שלי העיר אותם מחדש באוזן ימין. ניסיתי ללעוס ולאכול ואיך שאני מתחילה ללעוס הטנטון חוזר. האם זה קשור למשהו בפה שלי?

לא. אין קשר. כדי לרופא אאג לבדיקה. חג שמח.

01/05/2019 | 20:01 | מאת: אורלי

יש לך השערות לגבי מה זה יכול להיות? כל מיני מקרים דומים? שבוע שעבר בחופשת פסח לא היה לי כלל והמעטתי במאכלי גלוטן(מן הסתם פסח) או כאלו שמשביעים מבחינת כמות וגורמים לגרפס והיום לאחר אכילת כריך הגרפס חזר ואיתו הטנטון הדופק.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס