טינטון אחרי דלקת אוזניים וירידת שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/04/2019 | 18:37 | מאת: ישראל

שלום, לפני כמה שבועות התחילה אצלי דלקת אוזניים חיצונית ביחד עם ציפצופים בשתיהן. אח"כ אובחנה ירידת שמיעה בצד ימין משמעותית וציפצוף חד דוקא בצד השני. לאחר טיפול בסטרואידים חזרה השמיעה למצב תקין די מהר אבל בצד שמאל עדיין יש ציפצוף חד שלעיתים נחלש או נעלם לכמה שעות וחוזר למחרת בבוקר. האם זה משהו קבוע או שיעבור ומה הסיבה? לא נמצאו בבדיקה אצל רופא אא"ג ומכון שמיעה נוזלים באוזניים. ישראל

שבוע טוב. רוב הסיכויים שהתופעה תדעך בהדרגה (וכבר יש לך שעות בלי כלומר זה עבר בדעיכה). אל תעשה מעקב אחרי הצפצוף. שחרר. בהצלחה בבחירות !

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס