טנטון אחרי בדיקות שמיעה תקינות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/04/2019 | 19:07 | מאת: אורי

היי, בן 21 בריא לפני כחודש שמתי לב פתאום, שכאשר יש שקט מוחלט (חייב להיות מוחלט) בחדר, למשל לפני השינה. אני שומע צפצוף באוזן בלתי נפסק (כמו טלוויזיה לא מכוונת, או צפצפה שאיבדה שליטה) עשיתי בדיקת שמיעה + בדיקתBERA שיצאו תקינות לחלוטין. לפי מה שהבנתי זה ממצה את הבדיקות , ופשוט צריך לחיות אם זה אם השמיעה תקינה האם זה גזרה שלא ניתן לשנות? אני יאלץ לחיות עם זה כול חיי? יש טיפולים אלטרנטיביים (אולי רפואה משלימה) מומלצים? האם יש סיכוי שזה פשוט יעלם? תודה

שלום רב. נשמע שזה יותר מסקרן מאשר משמעותי.... וזו תופעה מאוד שכיחה. נא לקרוא : www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס