רעש באוזניים וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

19/03/2019 | 01:37 | מאת: יובל

שלום, כבר המון זמן שיש לי רעשים תמידיים בעיקר באוזן שמאל שנשמעים כמו גלים, כאילו אני מרגישה את הדם עובר ואת הלב דופק. לפני כמה חודשים התחילו גם רעשים באוזן ימין שנשמעים כמו בס או מנוע, בהתחלה לא היו כאבים אבל בזמן האחרון כל פעם שהם מגיעים הם מביאים איתם כאב ראש נוראי באותו צד שממש משתק אותי עד שעובר. לפעמים יש גם תחושה של נזילה בתוך אותה אוזן אבל לא שמתי לב לשום דבר שיוצא. האוזן רק כואבת קצת כשהרעש מתחיל אבל בדרכ לא כואבת. ממה זה יכול להגיע?

שלום רב. את צריכה בדיקת רופא אאג ונוירולוג. צריך לבדוק את האוזניים ולעשות בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס