בדיקה קלורית ומפרקי לסת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

08/03/2019 | 20:45 | מאת: רונית

שלום, האם בדיקת eng בודקת רק תעלה אחת ולא את כל האיבר הויסטבלורי? האם זה נכון שהיא לא מדויקת, ושיתכן שהבדיקה תקינה אבל בבדיקה גופנית הפיזיוצרפיסט מאבחן בעיה ויסטבולרית שהיא לא קריסטלים?? עוד משהו: בעיות במפרקי הלסת ושן בינה יכולה לשבש זרימת דם לאוזן ולהשפיע על האיזון?? כי שמעתי על הרבה מקרים שיש להם טנטו כתוצאה ממפרקי הלסת , האם זה גם תכף לגבי האיזון?? תודה וסליחה על אורך הטקסט.

שלום רב 1. נכון שזו בדיקה מקיפה אך לא כוללת הכל. יש טסטים נוספים שיכולים לסייע אבל פחות נעשים קלינית. 2. פרק לסת לא קשור לאספקת דם לאוזן, ואספקת דם לאוזן לא קשורה לטנטון. בברכה ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס