ירידת שמיעה פתאומית באוזן ימין

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/02/2019 | 09:48 | מאת: מאיה

שלום, לפני כמעט חודש, קמתי בבוקר עם תחושה של אטימות באוזן ימין ושל "רוח" באוזן שמאל, לאחר בירורים ובדיקת שמיעה נקבע כי באוזן ימין ליקוי שמיעה תחושתי עצבי קל-בינוני בתדרים הנמוכים ובשמאל השמיעה בגדר הנורמה. לקחתי 3 שבועות סטרואידים, שבוע לאחר תחילת הטיפול הגעתי לביקורת בבית חולים שם ביצעתי בדיקת שמיעה וחזרתי לנורמה (למרות ששמתי לב שפתאום הערכים של אוזן ימין יותר טובים משל אוזן שמאל). ביום שני האחרון הפסקתי לקחת את הסטרואידים, אבל אני עדיין סובלת מאוד מנדודי שינה. אף פעם לא הייתי ישנה טוב, אבל מאז שהתחלתי לקחת סטרואידים אני קמה 3 פעמים בכל לילה, לפעמים קמה גם מזיעה בגב. אני ממש סובלת, האם ייתכן שהגוף לא התנקה מהסטרואידים עדיין? האם יכול להיות שהנדודי שינה נובעים ממקור אחר? אשמח לתשובה

סטרואידים...... אבל זה יעבור. סבלנות. העיקר שהשמיעה חזרה :) ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס