נוזלים באוזניות באוזן שמאל ועוד בעיה.

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

11/02/2019 | 00:10 | מאת: נוזלים

שלום, יש לי כניראה נוזלים באוזן שמאל זה עובר עם הזמן או צריך איכשהו להוציא תנוזלים? שאלה שניה, באוזן ימין של לי ירידה בשמיעה + ציפצופים 24 שעות כבר שנה אפילו שנתים ואמרו שאין מה לעשות,במיקרה יש לזה פיתרון האיתי אצל מלא רופאים ואין מה לעשות זה יעבור עם הזמן הציפצופים או לכוח החיים ?

שלום רב. נוזלים בדרך כלל נספגים לבד. לטנטון יש טיפולים שונים תלוי בבעיות הרקע. זה לא נכון לאמר שאין מה לעשות. קודם כל - בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס