טיניטוס בשתי האוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/07/2016 | 14:03 | מאת: נהוראי

שלום, אני בן 14 ויש לי טיניטוס בשתי האוזניים כבר חודש הייתי היום בבדיקת שמיעה ובאוזן אחת הטיניטוס משפיע על הקולות שהבודקת משמיעה לפני כחודש הייתי גם אצל רופא אף וזן גרון והוא אמר שזה אמור לעבור.. וזה לא עובר מה אני יעשה אני לא מצליח לישון בלילה. תודה

12/07/2016 | 08:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום נהוראי. אני צריכה לראות את בדיקת השמיעה שלך כדי לדעת מה ההשפעה וכדי לעזור לך להרגיש פחות ופחות את הצלילים. בקש מההורים ליצור איתי קשר [email protected] יום נעים :)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס