בעיות שמיעה וטינטון הולם

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/06/2016 | 20:15 | מאת: סופי

אני בת 66. מגיל הנעורים יש לי לקות שמיעה וטינטונים כתוצאה מסיבוך של שפעת. לפני כשנה הרגשתי ירידה נוספת, בעיקר בשמיעת דיבור, והתחלתי להרכיב מכשירים (תוצרת בלטון). השיפור היה מינימלי. לפני כחצי שנה החלה תופעה חדשה: טינטון הולם באוזן ימין,מלווה בירידה נוספת בשמיעה באוזן זו. עורקי צוואר וMRI מוח נמצאו תקינים. שאלותי: ממה נובע הטינטון ההולם? מה עוד צריך לבדוק? האם יש מכשירי שמיעה יעילים יותר, שמתמודדים עם קושי בדיסקרימינציה? תודה מראש על ההתייחסות!!!

04/06/2016 | 01:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא תמיד מוצאים משהו חריג בבדיקות כשיש טינטון הולם. אולי אפילו טוב שכך. אני צריכה לראות אותך פיזית, ואת המכשירים + בדיקת שמיעה עדכנית כדי שאוכל לעזור לך. בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס