רעשים נוראים באוזנים.

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/04/2012 | 12:30 | מאת: מיכל

שלום רב אמא שלי בת 77 החלה לסבול בזמן האחרון מרעשים באוזנים שהחלו כתקתוק שעון וכרגע הרעשים כפי שהיא מתארת הם כמו רחשים חזקים של ים רק בלילה שהיא הולכת לישון הדבר מפריע לה מאוד וופוגע באיכות השינה ובחיה בכלל היא הלכה לרופא א.א.ג ששלח אותה לבדיקת שמיעה .לאמא שלי אין בעית שמיעה מה דעתך היא ממש נואשת וגם אני האם בדיקת השמיעה יכולה להראות משהוא שיכול לעזור. אודה לך על תשובתך.

08/04/2012 | 20:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב עליה לבצע את הבדיקה. בהמשך לחזור לרופא אא"ג עם התוצאות. בגילה רוב הסיכויים שיש לה ליקוי שמיעה והוא הגורם לטיניטוס, וכדי לדעת יותר אני צריכה לראות אותה עם כל הבדיקות. בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס