ליקוי שמיעה מכשירים וטנטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/02/2012 | 13:34 | מאת: דווד

קיבלתי מכה בראש עקב תאונת דרכים במיוחד בצד שמאל, לא נפתחו קריות אויר בתאונה, עקב כאבי ראש חוזרים הופניתי לבדיקת שמיעה "אודיומטרי" שתוצאותיה: תחושת ירידה בשמיעה מתחת לנורמה ימין ירידה קשה עצבית ושמאל ירידה חמורה עצבית והומלץ לי על מכשירי שמיעה: ה SRT 40, DISC 96%, DB 75, יש לציין ששתי האוזניים בגרף של הבדיקה אותו דבר, כמו כן צוין דבר הטנטון בהערות הבדיקה. האם לדעתכם ליקוי השמיעה כאמור ושלא סבלתי ממינו קודם לכן ולעולם לא הומלץ לי על מכשירי שמיעה יכול להיות קשור לתאונה ? האם כך הטנטון יכול להיות קשור לתאונה על אף שהירידה זהה בשתי האוזניים ? האם ירידה של 40 זה באמת ירידה קשה ובאמת צריך מכשירי שמיעה והאם עלול הדבר להחמיר בעתיד ? האם צריך לעבור עוד בדיקות כדי להוכיח עניין הטנטון במיוחד ? תודה על תשובתכם הפורטת והמלאה.

09/02/2012 | 22:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

עליך להגיע אלי עם כל החומר (באופן פרטי בלבד) על מנת שאוכל להעריך האם יש קשר לתאונה. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס