ירידה בשמיעה אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/09/2017 | 18:38 | מאת: מאיה

אני בת 47 , מזה 30 שנה ירידה בשמיעה וטינטון. בזמן האחרון החמרה. בבדיקת שמיעה אוזן ימין תקין אוזן שמאל בתדירויות 4000 HZ - הגיע ל-70 דציבלים . הירידה היא בטונים הגבוהים. בתדירות הדיבור אוזן שמאל 15 S.R.T ו-50 דציבל. אוזן ימין 5 S.R.T ו- 40 דציבל. יש לי טינטון תמידי ומידי כמה חודשים התקפי סחרחורת. בבדיקת ברה הבדל BTT 0.27 מ"ש. אבחנה ירידה תחושתית עצבית בשמיעה באוזן שמאל. מה ניתן לעשות

18/10/2017 | 08:52 | מאת: אשרת

מנסה כבר כמה ימים לקבוע תור, שולחת מיילים ואין מענה. בטלפון לא עונים וגם לא חוזרים להודעות. אשמח אם מישהו יחזור אלי. תודה מראש

[email protected]

שלום וסליחה על העיכוב במענה. מתאימים מכשיר שמיעה לשמאל אחרי שמסיימים את הברור הרפואי. אני הייתי ממליצה על MRI והצפי שהוא יהיה תקין. בברכה דר טליה מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס