טיניטוס שהתחזק

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/12/2011 | 17:39 | מאת: רם

הי ד"ר יש לי שאלה אני עם טיניטוס קבוע כבר 9 שנים (ללא סיבה צעיר ובריא ) אני גם שוחה קבוע (קור אימים) וגם הייתי בסרט קולנוע (רועש אבל עם אטמים) מאתמול אני עם ציפצופים בלתי ניסבלים ואני גם חש סוג של אטימות קלה השאל היא...האם יכול להיות שאני מצונן ויש נוזלים באוזניים (בלי שאני חש ברע) האם יכול להיות שהישיבה בקולנוע דירדה את מצבי? לא ממש יודע איך להמשיך מכאן...עד היום הסתדרתי עם זה אבל עכשיו זה בלתי ניסבל :( תודה

27/12/2011 | 21:46 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. שוחה בקור נוראי זה כבר מדכדך... אולי הצטננת באמת. 2. לא הייתי מאשימה כל כך את הקולנוע. 3. בכל מקרה עונה גרועה מבחינת הצטננות ואוזנים קצת סתומות, אבל זה לא תירוץ להזניח. 4. לכן, מסקנה סופית : לגשת לאא"ג דחוף כדי לראות אם יש דלקת או נוזלים, ואם נראה תקין לבצע בדיקת שמיעה דחופה. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

27/12/2011 | 22:02 | מאת: רם

29/12/2011 | 17:25 | מאת: רם

שלום ד"ר ותודה על תשובתך ההחמרה שאני חש היא רק בצד אחד לאחר בדיקתת אאג (שאמר ש"אין מה לעשות זה ילך וידרדר עם השנים" ממש תשובה אופטימית ) הופנתי לבדיקת שמיעה וברה שתי הבדיקות תקינות לחלוטין, אין דלקת באוזניים הכל נקי ואני בריא אבל... הטינטון המוגבר נישאר, מה לדעתך לעשות עכשיו?

27/02/2012 | 22:35 | מאת: גיל

תבדוק מחסור במנזיום בדם זו סיבה מאד שכיחה לטינטון בהצלחה

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס