אבקש תשובה מפורטת מובנת בנוגע ל us צווארי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

11/06/2017 | 01:21 | מאת: אבקש תשובה מפורטת מובנת בנוגע ל us צווארי

שלום רב דוקטור טליה אתמול קיבלתי תשובה, בנוגע לבדיקת us צווארי קרוטיס. תשובה- ימין ושמאל לא נמצאו רבדים טרשתים והפרעות המודינמיות בעורקי התרדמה ועורקי הורטברלים. לא הבנתי כלום מתשובה הזו דוקטור. מה עם הצוואר? גרון ובלוטת התריס? ריאות? דלקת אן חסימה או בעיה כלשהי איפה שהו? מה עם זרימת דם? פעילות של צוואר גרון בלוטת התריס וריאות? מילים אלו כלל לא מופיעים בתשובה. מה הפרוש של מילים בתשובה הזו? מודה לך מראש עבור תגובתך המפורטת ומובנת דוקטור.

שלום רב התשובה תקינה ומתייחסת מה שבודקים בבדיקה זו. כל שאר הדברים ששאלת אינם רלוונטיים לבדיקה.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס