טנטון באוזן ימין וירידה בשמיעה בפתאומיות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/12/2011 | 13:58 | מאת: מורן

שלום! אני סובלת מזה קבוע במשך שבועים מטנטון ושומעת עיוותים באוזן ימין וירדה לי השמיעה באותו אוזן הלכתי ישר שזה קרה לי לרופא אף אוזן גרון לא מצא לכלוך אושפזתי למחרת נתנו לו איסטרודים אך לא עזר את חושבת שזה יעבור לי ???? הספקתי לעשות MRI ויצא תקין מה זה אומר אני השאר ככה??

12/12/2011 | 14:02 | מאת: מורן

אגב אני בת 23 ולפי התכנית כבר הפסקתי את הכדורים .... וגם לפני שבוע הזריקו לי דרך האוזן

14/12/2011 | 17:27 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב תמשיכי עם ההזרקות לאוזן כי זה משפר את הסיכוי לחזרה לנורמה. טוב שה MRI תקין, כבר פחות דאגות בחיים. מרבית הסיכויים הם שהתופעות ידעכו ויהיה שיפור הדרגתי - צריך רק הרבה, אבל הרבה סבלנות ושאר רוח. כמה שפחות תדאגי כן ייטב. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

31/12/2011 | 20:33 | מאת: מורן

ממש תודה לך על העידוד רק רציתי להגיד לך שחזר לי השמיעה של 80 אחוז לפני שמעתי 10 אחוז שזה קרה לי .....אך הטינטון הזה לא עוזב ואני רגישה לרעש מה שפעם לא היתי אני ממשיכה את הזרקות בשני יש לי את השלישי כבר עבר חודש והטינטון לא עוזב באוזן ימין .... את חושבת שבעקבות חזרה של שמיעה הטינטון ידעך? מה הסטייסטיקה אומרת?? זה לטובתי אני סטודנטית עוד מעט מתחיל תקופת המבחנים והלחץ יחזור שוב את חושבת שכדי להפסיק את הלימודים עד שהטינטון ידעך?? ממש תודה לך

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס