טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/11/2011 | 04:48 | מאת: טל

ד"ר טליה שלום רב, שמי טל ומזה מספר שבועות אני חווה צילצולים,תחושה של הד חזק באוזניים, תופעה שמגיעה למספר ימים וחולפת, בפעם האחרונה הרעש באוזניים היה כה חזק עד כי העיר אותי משנתי, בעבר סבלתי מוורטיגו עם mri תקין, היום נאמר לי כי יש לי טינטון,שאלתי היא האם יש תרופה לבעיה זו,מה הגורם לתופעה המעיקה והבלתי נסבלת,האם נרפאים מזה בברכה טל

02/12/2011 | 14:53 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב חשוב מאוד לבצע בדיקת אא"ג ובדיקת שמיעה כי לעיתים הטיניטוס נובע מסיבות די טפשיות כמו פקק שעווה באוזן וכו'. לרוב הטיניטוס חולף מעצמו ונרגע ואצל מרבית האנשים (מעל 85%) הוא דועך כך שאין בו שום הפרעה, ולא צריך שום התייחסות נוספת. כך שהסטטיסטיקה לטובתך, תהיה רגוע וגש לאא"ג לבצע ברור. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס