טנטון חלש מאוד אטימות קלה באוזן ותחושת נוזלים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/02/2017 | 18:36 | מאת: אלמוני

שלום דוקטור טליה מרק , שלחתי לך לפני מספר חודשים שאלה כבר אשמח אם תוכלי לייעץ לי לגבי המצב הנוכחי. יש לי טנטון מאוד חלש גם כשאני נמצא במקומות שקטים יחסית אני שומע אותו חלש העניין הוא שיש לי יחד עם זאת תמיד תחושת אטימות כזו באוזן והרבה פעמים תחושת נוזלים באוזניים, יש פעמים שאני מרגיש כאילו פתאום זה נעלם וגם תחושת האטימות יורדת ויש פעמים שבו יש גם תחושת אטימות גם כאילו יש נוזלים וגם טנטון יותר נוכח אך הוא עדין חלש. מה לדעתך יכולה להיות הבעיה ? ועם יש איזה שהוא טיפול יעיל לתחושת הנוזלים והאטימות באוזן? כבר צייני בעבר שעברתי בזמנו כשהתחיל הטנטון עקב רעש שתי בדיקות שמיעה וברה שיצאו תקינות. עם הזמן אני מרגיש שיפור מתמשך אח התחושות נוזלים לא עוברים לי .

בלי לבדוק איני יכולה לענות ברצינות, אולם על פניו נשמע שאין בעיה משמעותית.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס