אזניים סתומות וסחרחורת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

10/01/2017 | 01:30 | מאת: אלעד

שלום רב, לפני כ 3 שבועות, עקב הצטננות ונזלת רבה, כשיצאתי מהמקלחת קינחתי את האף ושמעתי באוזן רעש של נוזלים ולבסוף נסתמה האוזן. כתוצאה מכך הייתה לי סחרחורת חזקה ונפלתי לריצפה (לא מגזים), דבר שמעולם לא קרה לי. אציין כי אני אחרי נטילת סינופד והוצאת פקק, ולטענת הרופא אין עוד מה להוציא. מרגיש עדיין שאוזניים סתומות וסחרחורות לסירוגין. מעוניין לדעת איזה בדיקות לעשות? מה קרה בדיוק? ואם נגרם נזק? תודה רבה

10/01/2017 | 19:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב גש לבדיקת אא"ג ובצע בדיקת שמיעה !! כנראה לא נגרם נזק לטווח הארוך ובכל זאת יש להיבדק. בברכה ד"ר טליה מרק

15/01/2017 | 16:56 | מאת: אלעד

שלום רב, לאחר בדיקת שמיעה תקינה ובדיקת בדיקת טמפנומטריה תקינה. עדיין תחושת אטימות באזניים, אוזן שנפתחת ונסגרת לאחר קינוח אף וסחרחורות לאורך כל היום. איזה עוד בדיקות ניתן לעשות ? תודה

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס