רעש- טינטון ונוירומה אקוסטית

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

18/09/2011 | 14:50 | מאת: אבי

הנני בן 61. ב-4 בדיקות אודיולוגיות בשנים 83-85 נתגלה טינטון באוזן שמאל. בבדיקה בשנת 86 נתגלתה ירידה בשמיעה באוזן שמאל-96%. בבדיקה בשנת 90 עקב תלונותי על כאבי ראש וסחרחורת ושווי משקל נתגלה טינטון עם שמעה 96% באוזן שמאל. ב-שנת 2003 ירידת שמיעה נוספת 92% בבדיקה ב-2010 80% באוזן שמאל. ב-2010 בבדיקת MRI נתגלתה נוירומה אקוסית. האם הנוירומה נובעת מהטינטון? (ברשותי כל הבדיקות הנ"ל)

22/09/2011 | 18:32 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב ממש לא. אפשר לאמר שהמצב הפוך והטיניטוס היה מצב מקדים למה שבסופו של דבר התפתח לנאורומה אקוסטית. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס