ישראל

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/09/2011 | 04:55 | מאת: אדם

שלום ד"ר טליה בבדיקת AOE נרשמו הדמים כוכלאריים בתדירויות 1000-עד4000 הרץ בבקשה מה זאת אומרת??

06/09/2011 | 21:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

שתדרים אלה הם כנראה תקינים מבחינת השמיעה.

25/01/2012 | 22:56 | מאת: שירה

יש לי טינטון 5 שנים אני הולדכת להשתגע ממנו. המוח שלי לא למד לסנן את הרעשים. אני בדיכאון קשה ביותר. ניסיתי ביופידבק שעזר כמו כוסות רוח למת. חוץ מהוצאת ענק של אלפי שקלים לא קרה דבר. ממש הוליכו אותי שולל . אני חסרת מנוחה עצבנית מרירה. חשבתי שיקרה נס והטינטון יעלם אך זה לא קרה.האם יש לך עצה טובה לייעץ לי ? בבקשה אני מתחננת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס