דפיקות באוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/09/2011 | 23:26 | מאת: שלי

היי, שמי שלי בת 26 לאחרונה התחלתי לשמוע דפיקות באוזן באופן לא סדיר... הן מופיעות כ 3 4 פעמים ביום (כל פעם למספר דקות) ומאוד מטרידות אותי...חייבת לציין שאני סובלת גם מסחרחורות אבל ייתכן ואלו נובעים מחרדה ולחץ... האם יש סיבה לדאגה? תודה מראש : )

06/09/2011 | 21:30 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי שלי יש לגשת לברור דרך אא"ג כי יתכן קשר בין התופעה של הדופק לבין הסחרחורות. לא הייתי פוטרת את הנושא רק בהסבר של לחץ וחרדה... אני רופאה וקודם כל מחפשת מחלות !! בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס