טיניטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/08/2011 | 10:10 | מאת: בר

היי ד"ר טליה קודם כל תודה רבה לך על הסבלנות וההקשבה, יש לי טינטון כבר כמעט 4 חודשים בחיפושיי אחרי פתרון באינטרנט הגעתי לאתר הזה http://www.healtone.com/english/Product.aspx?Product=1055&Category=34 האם שמעת עליו ועל אנשים שזה עזר להם? אני מחפשת פתרון שיעלים לגמרי את הטינטון ולא שיביא רק לידי הקלה ,בנוסף בזמן בליעה אני מרגישה תחושה מוזרה כזאת באוזניים כמו שמרגישים בזמן בליעה שהאוזן נסתמת האם זה תסמין שיש בטינטון ? נ.ב האם יש סיכוי עוד שהטינטון יחלוף ויעלם מעצמו ?תודה רבה !!

26/08/2011 | 15:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

ושלחתי לך קישור לאתר של מכון אופקים - ומשם את יכולה להוריד תכנת חינם נחמדה שיכולה לעזור. וגם לקרוא בנושא לא יזיק. אגב אם את רוצה העלמה. את לא מבינה מה זה טנטון ולכן חשוב מאוד מאוד שתקראי ותביני יותר. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 וזה הקישור - www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס