טינטון פועם

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/08/2011 | 08:09 | מאת: עדי

טליה שלום אני סובל מטינטון פועם באוזן ימין כבר יותר מחצי שנה, אני מתין לmri במשך כל התקופה הזאת אחת לשבועיים בערך פתאום יש החרפה קיצונית לכמה שניות והציפצוף הופך לרציף וחזק מאוד ואז אחרי כמה שניות מסתדר. אתמול בערב הייתה לי החמרה כזו וגם היום בבוקר פעמיים במרווח של מספר כאשר נראה לי שדווקא אוזן שמאל "ציפצפה" בכל מקרה כרגע הכול בסדר אז האם להמשיך כרגיל עד לMri או שצריך לקבוע תור לרופא אא"ג? תודה

07/08/2011 | 17:57 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי עדי אין משמעות לשינויים קלים לכאן או לכאן, אל תבזבז אנרגיה על ההשוואה בין המצבים המשתנים... ותרגיש טוב. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס