טניטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/08/2011 | 11:35 | מאת: פנחס

מזה 5 חודשים סובל מטניטון.הבדיקות בסדר כולל ברה. בבוקר יש פחות טניטון מאשר בערב. מה הסיבה לפי דעתך? בברכה פנחס

07/08/2011 | 15:51 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אחרי מנוחה (מנוחת הלילה), כשפעילים ועסוקים, יש נטיה למוח לסנן את הטיניטוס ביתר יעילות. בערב כשהדברים רוגעים, הסביבה שקטה יחסית והפעילות פחותה, המוח מסנן פחות טוב. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס