תחושתיות יתר?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/06/2011 | 15:49 | מאת: שרונה

שלום רב, אבא שלי בן 73, יש לו הפרעת קשב (לא מאובחנת, אני ואחי מאובחנים). יש לו בעיה קשה מאוד עם רעש שהולכת ומחמירה עם השנים. המצב ממש בלתי נסבל, כל רעש קטן מקפיץ אותו, הוא רב כבר עם כל השכנים ונמנע מללכת לכל מקום שצפוי להתנגן בו מוזיקה (מסעדות לדוגמא). אני לא יודעת אם זה מההפרעת קשב או מחרדה או ממה.... הוא עשה בדיקות שמיעה ונמצאה בעיה קלה ונאמר לו שהוא לא צריך מכשיר (הוא גם מאוד מתנגד). הבנתי שיש טיפול להפחתת התגובתיות החושית, האם את מטפלת בכאלו מקרים או שתוכלי להפנות אותי? כדרך אגב גם לי יש את אותה הבעיה אבל אני עוד צעירה ומסוגלת להתמודד עם זה אבל אני מבינה כמה זה משגע אותו. תודה

29/06/2011 | 22:21 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יתכן שמדובר בהיפראקוזיס אבל איני יכולה לדעת בלי לפגוש אותו לראות את כל הבדיקות שנעשו כולל בדיקות שמיעה חדשות וטריות, ולהתרשם מהבעיה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס