טניטון פועם

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

27/06/2011 | 12:12 | מאת: ישראל

יש לי טניטון פועם כבר 3 חודשים.עשיתי בדיקות שמיעה וברה והם תקינות.רציתי לשאול איזה בדיקות רפואיות לעשות? בתודה ישראל.

27/06/2011 | 19:26 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב במקרים רבים צריך לבצע בדיקות נוספות כמו אולטרהסאונד, הדמייה וכו' אבל אני לא יכולה לדעת מה נכון בלי לבדוק אותך אישית ולראות מה הממצאים בבדיקה הגופנית. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס