טיניטוס ללא סיבה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

21/06/2011 | 14:41 | מאת: רם

הי ד"ר אני בן ארבעים בריא לחלוטין לא משתמש בתרופות כבר 7 שנים יש לי טיניטוס בשתי האוזניים אין סיבה ברורה לא הייתי חשוף לרעש באופן מיוחד ולא עברתי כל ארוע רפואי נכון לרגע זה כל הבדיקות של תקינות (שמיעה דם ונוירולוגיות) ניסיתי את כל הטיפולים כולל אלטרנטיבים וtrt (ללא הצלחה) הטינטון כן מפריע לי (בעיקר בלילה),לפעמים פתאום הטינטון מתגבר מאוד באחת האוזניים ולמעשה גורם לי לסוג של חרשות זמנית,זה עובר לאחר מספר שניות האם זה מרמז משהו,האם לדעתך יש משהו שאני יכול לעשות או לבדוק שלא חשבתי עליו? תודה מראש על תשובתך,שיהיה שבוע טוב

23/06/2011 | 14:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי רם אטימה לעיתים של האוזניים לכמה שניות והופעת צפצוף אינה מאפיינת את הטיניטוס העיקש הכרוני אלא יכולה להיות מקרית וגם אצל אנשים בריאים. אם הטיניטוס מפריע בלילות כדאי לשקול שימוש במחוללי קול תוך אוזניים בזמן ההרדמות ואפילו לישון איתם. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

23/06/2011 | 15:27 | מאת: רם

תודה על התשובה דר הציפצוף שדיברתי עליו הוא בנוסף לטיניטוס הקבוע שיש לי 24 שעות ביממה לפעמים פתאום יש ציפצוף ממש חזק באחת האוזניים לסרוגין והשמיעה כאילו נעלמת כמו שאמרתי זה מסתדר לאחר מספר שניות רציתי רק לדעת האם זה מרמז על העתיד,האם יכול להיות מצב שלאדם יש טיניטוס ללא סיבה ברורה וללא בעיות רפואיות? ושוב תודה :)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס