השתלת שבב לפתרון בטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/05/2011 | 09:43 | מאת: יעקוב

רציתי לשאול לדעת הרופאה מה חדש בתחום ההשתלות ומה דעתך על הנושא.

31/05/2011 | 20:27 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב דעתי הכנה היא שניתן למכור לאדם הסובל מתופעה כלשהי הרבה דברים, וככל שמצוקתו רבה כן קל יותר לשכנע אותו בכל מיני גימיקים. אני לא בעסק ולא חושבת שזו הדרך הנכונה לתופעה שבלמעלה מ 90% המוח יודע לסנן אותה מצוין אם רק מתנהגים נכון :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס