האם זקוקה למכשיר עפ"י התוצאה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

19/05/2011 | 11:07 | מאת: חנה

מצ"ל תוצאות של בדיקת שמיעה אודה לך באם רצוי כבר עשיו לנסות מכשיר שמיעה לציין -את הבדיקה עשיתי מכיון שיוצא לי לפעמים לומר לנכדי -"לא שמעתי מה אמרת" ואם כן יש המלצה לאוזן אחת או שתיהן וכמובן יותר פרטים תודה רבה

19/05/2011 | 11:20 | מאת: חנה

סליחה לא צירפתי את התוצאה -כי אין אפשרות צירוף לכן ארשום ומקווה כי כך יובן יותר R-25 ------disc 96% --m.l 50---db 60 L-20 -----disc 92% db 55 זה המינימום שאני יכולה לכתוב אם אפשר להעביר צילום אשמח תודה

21/05/2011 | 20:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב או שכן או שלא... הנתונים גבוליים וצריך לראות את עקומת השמיעה עצמה וכן לשמוע ממך אם הנושא מטריד אותך וכמה, לראות את האוזנים... וכו'. החלטה דרך האינטרנט על מכשירי שמיעה היא לא בדיוק רצינית. אם את רוצה תשובה אמיתית ממני אשמח לעזור פנים אל פנים. בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס