טניטון לא אחיד

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

11/05/2011 | 12:31 | מאת: יעקוב

סובל מזה חודשיים מטניטון לא אחיד.בבוקר לאחר הקימה אין לי כלל רעשים והרעש חוזר אחרי כשעה. מה דעתך ? בדיקות שמע וברא תקינות.

13/05/2011 | 20:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם הוא לא קבוע ולא מטריד והבדיקות תקינות, הייתי עוזבת את הנושא למעקב מרחוק בלבד... כלומר בעוד חצי שנה לחזור על בדיקת שמיעה, וכמובן לבצע בדיקות דם לראות שהכל תקין. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

15/05/2011 | 13:49 | מאת: יעקב

15/05/2011 | 13:53 | מאת: יעקוב

לאיזה בדיקות דם את מתכונת.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס