טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/05/2011 | 09:07 | מאת: אתי

אני סובלת מטינטון כבר למעלה משנה וכל הבדיקות שעשיתי בנושא יצאו תקינות למעט בדיקת שמיעה שעשיתי לאחרונה שמעידה על ירידה קלה בשמיעה באוזן שבה יש את הטינטון הקבוע שמוציא אותי לעיתים מדעתי. הרופא לא מעוניין לתת לי כרגע בדיקת MRIאבל כבר כמה חודשים אני סובלת באזור שמסביב לאוזן כולל הצוואר ויש לי בצוואר גם איזו שהיא גולה קטנה. מה זה יכול להיות? כמו כן לעיתים נשמע כאילו הטינטון נובע ממקור באזור הצוואר או הראש התחתון יכול להיות? מה דעתך? מה עושים? סיפרתי את זה לרופא שלי אבל הוא לא ממש התייחס לכאב ואמר לי שהגולה לא קשורה לעניין.

09/05/2011 | 15:38 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב MRI לא מרפא טיניטוס ולרוב אין בו תועלת. אם יהיה צורך - רופא אא"ג מוסמך להחליט על כך. גולה בצואר אינה קשורה לטיניטוס וגם נושא זה צריך להיות בברור אצל אא"ג - מישוש והחלטה אם צריך בדיקות נוספות. בברכה ויום עצמאות שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס