טיניטוס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/05/2011 | 23:39 | מאת: גילוב

סובל מצפצוף קבוע כ-עשרים שנה. האם קיים טיפול רפואי. אשמח לקבל תשובה מהרופאה.

02/05/2011 | 20:40 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אחת הבעיות הגדולות עם טיניטוס הוא חוסר ידע של המטופל (ולפעמים לצערי גם של הרופא המטפל) מדוע יש טיניטוס ואיך להסביר אותו. בכל מקרה מרגע שיודעים, אפשר להעזר במכשירי שמיעה, תרופות שונות שיכולות להרגיע (בעיקר תרופות הרגעה או שינה), אפשר במקרים מסוימים של בעיות שמיעה להעזר גם בסכין המנתח - ובעיקר חשוב לעשות איבחון נכון ולדעת מה המצב כדי שאפשר יהיה להחליט לאן הולכים. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס