מכשירי שמיעה וסל הבריאות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/04/2011 | 01:16 | מאת: דניאלי

מכובדי אני בן 64 וקשה לי להאזין לטלויזיה ללא הגברת הקול. האם אני צריך לשלם לקופה כסף על מנת לקבל את המכשיר? אבקש אינפורציה . תודה

25/04/2011 | 16:10 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב בכל גיל יש השתתפות הקופות והנחות מטעם מכוני השמיעה שהיא גבוהה יותר לבעלי הביטוח המושלם, וכן השתתפות המדינה. השתתפות המדינה גבוהה יותר כאשר הגיל מעל 65 שנים. בכל מקרה תלוי מה מצב השמיעה שלך וכדאי שתתחיל עם בדיקת שמיעה ואז אפשר לראות האם צריך מכשירי שמיעה ומה ההקלות המגיעות לך. בברכה וחג שמח, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס