צפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/03/2011 | 14:16 | מאת: מתוסכלת

שלום, עברתי תאונת דרכים לפני שבוע וקצת, כמה ימים לאחר מכן התחילו לי צפצופים באוזניים מלווים בכאבי אוזניים באוזן ימין. הצפצופים נמצאים כל היום בעוצמות שונות, בלילה זה ממש בלתי נסבל ואני לא מצליחה להרדם בעקבותם. נשלחתי לא.א.ג על מנת לבדוק את זה, איך אפשר להקל עליי בעניין הזה? מה בעצם בודקים? אשמח מאוד לתשובה, אני מאוד סובלת

01/04/2011 | 14:43 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קודם כל תקראי כאן בקישור מימין ותרגעי. לרוב המוח מסנן את התחושות וזה עובר. הרופא יבדוק את האוזניים שלך, פרקי הלסת והצואר, וישלח אותך לבדיקת שמיעה. בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

15/04/2011 | 21:40 | מאת: עדי

שאין נזק בצוואר

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס