מבקשת את הטלפון של המרפאה בירושלים להיפרקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

29/03/2011 | 13:14 | מאת: שרית

שלום דר טלי מרק פעם ציינת שבארץ יש שתי רופאים, את וההיא הירושלמית לדבר הזה. היות ואני באזור ים, אשמח לקבל את פרטי המרפאה בירושליים וגם את הפרטים של המרפאה שלך היה ושם לא יהיה תור קרוב תודה

01/04/2011 | 14:37 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. מכון אודיולוגי בהדסה ירושלים. 2. בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס