ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

27/03/2011 | 09:51 | מאת: טל

דר מרק שלום בני בן ה4.5 קיבל המלצה לניתוח כפתורים עקב ירידה בשמיעה ותמט דו צדדי. האם היית ממליצה לנסות את המכשי earpopper לפני הניתוח? תודה

01/04/2011 | 14:41 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. תשובה אמתית תקבלו ממני רק פנים אל פנים... 2. תשובה תיאורטית שלאו דווקא מתאימה לילד שלכם אישית : בגילו הוא יכול לקנח את האף ולפמפם וזה אמור להספיק. בכל מקרה נזק לא יכול לקרות כתוצאה מהשימוש באיר פופר אם הוא לא מסתדר עם פמפום. אם היה כבר מעקב שמיעתי של כמה חודשים והשמיעה לקויה ולא משתפרת אין מקום לדחות ניתוח בשל נסיון של איר פופר. אם ההחלטה לניתוח היא על סמך בדיקת שמיעה אחת = אין שום בעיה לחכות כמה חודשים (לא יותר מ 3-4) ולפמפם / לקנח / לשחק עם כל מכשיר וללכת לים ולהנות.... ואז לחזור על בדיקת שמיעה ואם היה שיפור משמעותי = לוותר על ניתוח ולהישאר במעקב. בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס