טינטונים, אוזן סתומה וסחרחורות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

21/03/2011 | 08:41 | מאת: ציפי

שלום , בעלי בן 50 ומזה שנה סובל מבעיות של אוזן שמאל סתומה-פקוקה וטינטונים ובזמן האחרון גם התקפי סחרחורת קשים. עבר בדיקות רבות כולל שמיעה,MRI והחשד הוא למחלת מנייר. מה ניתן לעשות כדי למנוע את ההתקפים של הסחרחורות? תודה

21/03/2011 | 11:55 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כנראה בכל זאת הטיפול היעיל ביותר במחלת מנייר בלתי נשלטת הוא בהזרקה של אנטיביוטיקה מסוימת לאוזן התיכונה, כך שמערכת שווי המשקל באוזן זו תיפגע ותפסיק "להשתולל". צרו קשר אם מחלקה אוטונוירולוגית באחד מבתי החולים הגדולים ובהצלחה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס