נרות הופי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

20/03/2011 | 12:08 | מאת: רם

הי ד"ר אני עם טנינטון כ 7 שנים האם יש בעיה בטיפול בנרות הופי? האם זה מסוכן...או בעייתי עבור אדם שסובל מטיניטוס? תודה וחג שמח

20/03/2011 | 15:53 | מאת: ד"ר טליה מרק

זה כמו לשאול קרדיולוג על טיפול בהתקף לב אצל קורא בקלפים.... זה לא טיפול, לא רמה ואם אתה רוצה לעשות נסויים בפלצבו על עצמך, לבריאות.

20/03/2011 | 16:53 | מאת: רם

הי ד"ר אני מסכים איתך לחלוטין!!! אבל אני חייב להגיד שיש דבר אחד קטן שאני חולק עליך לגביו אני מאוד מאמין בפלציבו ובכוח הגוף לרפא את עצמו (במסגרת הסביר כן..) מאוד לא מאמין בשטויות וקסמים. לצערי כל הטיפולים הרגילים לא עזרו (ועברתי את כולם כולל טי אר טי) ולכן החלטתי לנסות ולראות אולי על דרך הפלציבו אני אצליח לקדם משהו (אני סקפטי) ולכן שאלתי אם יש סיכון,לא אכפת לי לנסות אבל אני לא רוצה להזיק או להרע את המצב חג שמח :) ותודה מראש

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס