עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/01/2008 | 20:49 | מאת: אלי

אני בן 34 סובל מחרדות ומועקות זמן רב שרק הולך ומדרדר עקב שיתוק חלקי של צד ימין של הגוף,כולל פנים יד רגל החיים שלי נהפכו לגיהנום לא אוכל לא שותה,רק בוכה כל היום כואב לי שלא טיפלתי בזה בזמן כל הזמן אני רק חושב על זה. הפסיכיאטר החליף כל הזמן כדורים שלא עזרו,כרגע לוקח לוריוון,מירו,אדרנקס. אני על סף ייאוש, אנא עזור לי.

15/01/2008 | 22:50 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אלי שלום, אכן אתה עובר התמודדות לא קלה. האם יש מי שעוזר לך? משפחה? חברים? האם היית בטיפול פסיכולוגי?

16/01/2008 | 21:31 | מאת: אלי

יש לי משפחה שמנסה לעזור, אני עובד בעסק משפחתי, אני כל הזמן חושב על זה אני כל הזמן עצוב בקושי מדבר עם אנשים,לא מרוכז,אין לי חברים או חברה. במצב הזה גם לא יהיה לי.המשפחה מנסה להרגיע אותי אבל זה לא עוזר. בטיפול פסיכולוגי לא הייתי.אני בספק אם זה יעזור.כל הזמן יש לי מחשבות על העבר אם הייתי מקבל טיפול,אך הייתי מתפקד היום.נהייתי אדיש לכולם ורק מסתגר בתוך עצמי.אין שמחה רק עצבות,לא נהנה מכלום,רק בוכה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה