דכאון לאחר CVA

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/09/2013 | 22:05 | מאת: ADI

שלום, אימי בת ה 70 עברה לפני 3 שנים שני אירועים וחיים שהותירו אותה בין היתר (חוסר שיווי משקל, ירידה קוגנטיבית, דמנציה ווסקולרית)עם דיכאון. היא מטופלת באנאפרניל 75מג' (כדור אחד בבוקר ושניים בצהריים) ואימוג'ין 100מג' (כדור אחד בבוקר ובערב) כבר למעלה משנה. הבעיה היא שבאופן רציף ומחזורי היא חווה דיכאון למשך חודשיים ולאחר מכן נמצאת כחודש בהיי וחוזר חלילה.נורא קשה לראות אותה עוברת טלטלות רגשיות באופן קבוע. האם זהו מצב נורמאלי? האם יש מה לעשות? בעבר ניסתה מירו, פלאוויקס, ציפרלקס לתקופות קצרות שלא הועילו.

15/09/2013 | 12:42 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

אני לא יודע מה זה אימוג'ין. תוכל בבקשה להעתיק את השם הלועזי מהקופסה?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה