טיפול פסיכולוגי...............

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/11/2020 | 11:43 | מאת: חיים

שלום ד"ר , מהו הטיפול הפסיכולוגי המתאים ביותר לטיפול בתסמינים שליליים של סכיזופרניה ביחד הם התפרצויות כעס ואימפולסיביות האם זה טיפול פסיכודינמי או טיפול התנהגותי קוגנטיבי , אני גם לוקח בחשבון מהו הטיפול שמביא לתוצאות חיוביות באופן מהיר יותר ולהטבה באופן המהיר ביותר ?

שלום רב. הטיפול הטוב ביותר לסימנים שליליים במחלת סכיזופרניה אשר כוללים חוסר מוטיבציה, הזנחה עצמית, צמצום רגשי ותפקודי הינו שילוב של טיפול שיקומי ארוך טווח יחד עם טיפול CBT. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה